Contact Twitter Facebook LinkedIn
Meer informatie ? 079 - 3630685 of info@bpdtraining.nl

 • De Kracht van Emoties

  De Kracht van Emoties

 • Haarscherpe zelf analyse

  Haarscherpe zelf analyse

 • Expert Stemanalyse

  Expert Stemanalyse

 • Open Onverwachte Deuren

  Open Onverwachte Deuren

 • Superscherpe Observatie

  Superscherpe Observatie

 • Strategische Analyse

  Strategische Analyse

 • Micro-expressies: De Ontmaskering

  Micro-expressies: De Ontmaskering

 • Expert Mediation Skills

  Expert Mediation Skills

Welkom bij Analytic Profiling

Stel je voor; je loopt op straat en plotseling staat er een breed geschouderde man met zijn armen over elkaar voor je neus. Zijn ogen en lippen zijn samengeknepen en hij blokkeert je de weg. Ben je in gevaar? Met Analytic Profiling leer je in een fractie van een seconde in te schatten wat een ander voelt voordat ze zichzelf bewust worden van wat ze voelen. Je kunt hiermee razendsnel inspelen op de situatie.

Analytic Profiling geeft inzicht en begrip in zeer specifiek non-verbaal gedrag. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste inzichten op het gebied van gezichtscoderingen, emotieherkenning, leugendetectie en lichaamstaal. Bij BPD maken we gebruik van wetenschappelijk onderbouwde technieken om gedragsanalyses uit te voeren. Dit doen wij in veel verschillende contexten zodat wij je optimaal kunnen bedienen.

Analytic Profiling is de methode om:

 • je emoties te leren kennen en managen;
 • emoties te lezen en managen bij anderen;
 • persoonsanalyses te kunnen maken;
 • leugens en misleiding te kunnen achterhalen.

Trainingen en consultancy

FOCUSIedere beslissing, motivatie of probleem heeft een sterk emotioneel component. Met Analytic Profiling leer je die emoties direct en accuraat te lezen en te begrijpen.

Bureau Personal Development biedt verschillende mogelijkheden voor zowel coaching en consultancy als voor het volgen van trainingen in Analytic Profiling. Zo bieden we je de kennis en wetenschappelijke methode achter het lezen van emoties en kun je jezelf trainen in waarheidsbevinding en de kunst van leugendetectie. Onze trainingen bieden een groot pakket aan mogelijkheden. Van de Introductie Training Analytic Profiling, waar je leert hoe je expressies en emoties kunt lezen tot specifiek ontwikkelde modules waarin je je een bepaald  specialisme van Analytic Profiling eigen maakt. Je kunt zelfs een volledige opleiding tot Graduate Analytic Profiler volgen.

Zelfs als je jezelf niet wilt ontwikkelen tijdens een training, kan Analytic Profiling Consultancy je helpen een specifiek probleem beter, sneller en dieper op te lossen dan elke andere methode. Privé of in de werkomgeving, individueel of voor een team; de vele beschikbare opties bieden voor iedereen een uitkomst. Neem dus snel een kijkje in ons aanbod!


De Profiling Experience

AP Experience 1De Profiling Experience is de eerste kennismaking met micro-expressies en emoties. Voordat je de keuze maakt om een training te volgen over de werking van gezichtsuitdrukkingen en emoties of een training te doen om leugens op te sporen, wil je misschien eerst kennis maken met de materie. Speciaal voor jou hebben we daarom een workshop ontwikkeld waarin je leert wat de beginselen zijn van Analytic Profiling. Je leert wat gezichtsuitdrukkingen betekenen en hoe ze in verschillende vormen voorkomen. Lees meer…


Basic Training -module 1- (BTAP1)

BTAP 2De BTAP1 training is een programma van vier dagen dat is gebaseerd op hypermoderne en wetenschappelijk ontwikkelde communicatiekennis. Het programma is er op gericht om jou beter uit te rusten met de kennis, vaardigheden en mogelijkheden om emotionele verbale en non-verbale communicatie van jezelf en anderen te kunnen evalueren en sturen. Lees meer…

 


Basic Training -module 2- (BTAP2)

ATAPDe BTAP2 is de tweede module van het eerste jaar van de opleiding tot Analytic Profiler. Hiermee completeer je het eerste jaar van de AP opleiding.
Leer in de opleiding hoe en wanneer de vroegste emotionele programma’s in het menselijk brein worden geschreven en hoe deze eerste imprints bepalend zijn voor hoe mensen zich gedurende hun leven gedragen en reageren. Welke gedragingen gebruiken mensen om de werkelijke informatie te maskeren? Om kort te gaan: je leert zien wat mensen proberen te verbergen en hoe ze het proberen te verbergen. Voor een Analytic Profiler zijn er weinig geheimen. Durf jij de waarheid en jezelf onder ogen te komen? Lees meer…


Bureau Personal Development is aangesloten bij:
CRKBONOBCOEPROFA LOGO

 

 


BPD Nieuwsbrief

Nieuwsbrief rechts analytic profiling BPD training
Ieder kwartaal komt de BPD Nieuwsbrief uit met de verhalen van onze deelnemers, laatste NLP nieuws en informatie over de BPD trainingen. Wil je ook volledig op de hoogte blijven? Schrijf je hier in.

Waarom BPD Training?

 • Experts in Micro-Expressies – Non-Verbaal gedrag en Leugendetectie;
 • Meer dan 20 jaar ervaring in het geven van trainingen aan duizenden deelnemers;
 • Integratie van werkende methodes en technieken voor mee dan 25 jaar op het vlak van coaching;
 • Inzicht en groei voor de deelnemers, gecombineerd met direct inzetbare tools;
 • Meer dan 10 jaar actief in het veld van Analytic Profiling;
 • Internationale en nationale ervaring voor organisaties en individuen;
 • Kernwoorden: humor, met respect, puur, persoonlijk en de combinatie van bewust en onbewust leren;
 • Continu op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen
 • Wil je meer weten over BPD training, lees hier meer.

Iets voor jou?

Analytic Profiling is toepasbaar in veel situaties waaronder Politie & Justitie, Therapeuten / Coaches, HRM en Onderwijs. Lees hier meer over bij “voor wie“.

Ervaringen van deelnemers

Ingrid Donders

“Dit heeft mijn leven echt veranderd. Ik had geen idee dat het zo’n impact op me zou hebben. Hier ga ik echt heel erg diep op in. Hier wil ik alles over weten. Ik was na het eerste blok al niet meer te stoppen qua enthousiasme en dat is eigenlijk alleen maar meer geworden na het tweede blok.”

Marcel Goertzen

“Het was heel bijzonder. Ik heb ervaring met  het verhoren van verdachten. Ik dacht dat profiling en verhoren heel dicht bij elkaar was. Het verbaasde me dat ik in de profiling tak van sport weer op nul begon, terwijl ik in mijn werk toch hoog scoor. De gezichtsexpressies van mensen heb ik beter leren kennen en ik kan verfijnder naar die expressies gaan kijken.”
Lees hier meer over de ervaringen van onze deelnemers.